Etusivu

Ajankohtaista

Joomla versiotilanne

 

Joomla  3.x on edennyt väliversioon 3.6 ja korjausversioon 3.6.5. Kaikki uudet Joomla-sivustot tehdään versiolla 3.x.

Joomla 2.5-sarjan tuki ja kehitys loppui 31.12.2014.

Joomla 1.5-sarjan tuki ja kehitys loppui jo vuonna 2012.

 

Päivitä nyt!

 

HUOM! 1.1.2017 alkaen TekFix ei enää tue versiolla 2.5. tehtyjä sivustoja, koska version 2.5 tuki ja kehitys päättyi jo vuoden 2014 lopussa. TekFix ei myöskään enää tarjoa versiolle 1.5 teknistä tukea tai päivityksiä tästä versiosta. Olemassa olevat vanhemmilla versioilla tehdyt saitit toimivat mahdollisesti vielä, mutta niitä kannattaa ehdottomasti päivittää tuoreimpaan versioon välittömästi sekä tietoturvasyistä että parempien ominaisuuksien takia.

 

Ylläpito ja valvonta

TekFix on ottanut käyttöön Watchful-palvelun. Tämän johdosta ylläpitosopimuksella varustetuille saiteille tarjotaan nyt valvontaa, varmuuskopiointia ja nopeampia päivityksiä. Ota yhteyttä ja kysy tarkemmin ylläpitosopimuksesta!

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi on jokaisen kotisivuprojektin tärkeä osa. Hyvin optimoidut sivustot löytyvät muita paremmin hakukoneissa. Optimointiin kuuluu sekä sivuston tekninen rakenne, käytetyt avainsanat, linkit että tekstisisältö. TekFix on perehtynyt näihin asioihin ja antaa neuvoja kaikkien nettisivuprojektiensa yhteydessä.

Tietoturvapäivityksiä

TekFix päivittäää jatkuvasti kaikki TekFixin ylläpitosopimuksella varustetut nettisivustot uusimpiin versioihin sekä Joomlan että lisäosien osalta. Päivitykset tehdään lyhyen ajan sisällä sen jälkeen kun päivityksiä on julkaistu.