Raikkaat, hyvin toimivat kotisivut

TekFix tarjoaa tunnettuun ja laajassa käytössä olevaan sisällönhallintajärjestelmään perustuvat hyvin toimivat webbisivut. Sivujen joustavuus, selkeä navigointi ja miellyttävä ulkoasu ovat jokaisen kotisivuprojektin päämääränä.
 

Helposti ja joustavasti ylläpidettävät kotisivut

Sisällönhallintajärjestelmän ansiosta webbisivujesi ylläpito on yksinkertaista.
 

Kehitä kotisivujen kautta tarjoamiasi palveluita

Laaja valikoima lisäosia mahdollistaa joustavaa webbipalvelujen kehitystä sivuillasi. Et tarvitse erityisosaamista tai erikoisohjelmia sivustosi sisällön ylläpitoa varten.
 

Kokonaisvaltaiset internetpalvelut

Tarjoan kaikki tarvittavat palvelut webbisivujesi perustamiseksi. Hoidan webbihotellin ja domainien varaukset, sivujen kehityksen ja koulutuksen. Saat käyttöösi valmiit nettisivut 'avaimet käteen' periaatteella! Saat hyviä neuvoja sisällön laadintaan hakukoneille otollisella tavalla. Tarjoan myös päivitys- ja varmuuskopiointipalveluja nettisivujasi varten ja tarvittaessa erilaisia hakukoneoptimointiin liittyviä palveluita.

 

 

Kotisivut ovat tänä päivänä erittäin tärkeitä käyntikortteja. Kannattaa panostaa erityisesti siihen että hienot nettisivut antavat kävijöille todenmukaisen ja positiivisen kuvan firman tai järjestön toiminnasta.

 

Sivujen helppokäyttöisyys on tärkeä, sekä kävijöiden kannalta että sisällön ylläpidon puolella. Jos ylläpito on hankala niin sivut jää helposti päivittämättä.

 

Jotta ihmiset löytäisivät perille sivuillesi niin sivujen pitää täyttää hakukonejärjestelmien vaatimuksia. Tämän takia hakukoneoptimointi kuuluu osana jokaiseen kotisivuprojektiin.

 

TekFixin toiminnan päämääränä on tarjota luotettavat ja täydelliset webbipalvelut asiakkaiden tarpeiden ja toivomusten pohjalta. Pyrin tarjoamaan korkealaatuisia ja hyvin toimivia webbisivuja. Pyrin tarjoamaan palveluitani asiantuntemuksella ja ystävällisellä suhtautumisella asiakkaisiini ja pyrin ymmärtämään asiakkaideni tarpeet. Minulle on myös tärkeää että luvatut aikataulut pidetään.

 

 

Haluatko saada toimivat kotisvut? Ota yhteyttä, niin kerron lisää!