Hyvin toimivat ja helppokäyttöiset kotisivutToimivat nettisivut

TekFixin webbisivusuunnittelun lähtökohtina ovat hyvien, nopeiden, keveiden ja graafisesti rauhallisten nettisivujen valmistaminen. Navigointi sivuilla pitää olla helppoa ja tietojen löytyminen pitää tapahtua loogisesti ja joustavasti.

Sivut sovitetaan myös hakukoneiden vaatimuksiin, jotta sivuilla oleva tieto menisi oikealla tavalla ja tehokkaasti perille hakujärjestelmiin. Sivut sovitetaan myös voimassa oleviin webbi-standardeihin jotta ne toimisivat kaikissa moderneissa selainohjelmissa.

Webbisivun ulkonäkö voidaan suunnitella joko asiakkaan jo olemassa olevan sivun pohjalta, graafikon tekemän ehdotuksen pohjalta tai se voidaan perustaa internetistä saatvaan hyvälaatuiseen valmiiseen sivupohjaan.

 

Sisällönhallintajärjestelmä - helpompi ylläpito

TekFix tekee pääsääntöisesti sisällönhallintajärjestelmään (CMS, Content Management System) perustuvia sivuja. Tällaisen järjestelmän avulla tilaaja voi itse helposti hallita webbisivuston sisällön ilman webbisivujen hallinnan erityisosaamista.

CMS-pohjaiset sivustot ovat erityisen käteviä esim. firmoille joilla on vaihtelevia tuotetietoja tai yhdistyksille jotka tarjoavat jäsenilleen jatkuvasti muuttuvaa tietoa.

joomlaTekFixin oma monikielinen sivusto sekä pääosa asiakkaiden sivustoista on toteutettu "Joomla!"-nimisellä CMS-järjestelmällä. Joomla! on avoimeen lähdekoodiin perustuva monipuolinen ja tehokas sisällönhallintajärjestelmä jota käytetään hyvin yleisesti kaikkialla maailmassa.

 

Kehitysmahdollisuuksia

Webbisivuillesi voidaan helposti lisätä toimintoja tarpeen vaatiessa.

Joomla!-järjestelmään on saatavilla runsaasti lisämoduuleja, mm. monikielisten sivustojen hallinta, jäsenrekisterit, tapahtumakalenterit, ilmoittautumisjärjestelmät, jäsenrekisterit, vieraskirjat, varausjärjestelmät, keskutelufoorumit, blogijärjestelmät kommentointimahdollisuuksineen, webbikaupat jne.