webbdomän, domäner, webbadress, url

Webbhotell och domäner

Webbhotell

Mina kunder har sina webbsidor hos ett flertal olika tjänstelevarantörer, och TekFix är van att beställa och hantera olika webbhotell-tjänster.

TekFix är är från och med november 2009 återförsäljare för webbhotelltjänster hos Sigmatic Oy. Via oss får du snabbt, förmånligt och behändigt tillgång till välfungerande, pålitliga, inhemska webbhotelltjänster för dina webbsidor inklusive allt som behövs för webbsidorna, epost-adresser, domännamnsstyrning mm. men vi hanterar också alternativa webbhotelltjänster om så önskas.

Du kan beställa Sigmatics webbhotelltjänster direkt från TekFix! Jämför priser och egenskaper för Sigmatics webbhotelltjänster på www.sigmatic.com/palvelut/webhotellit/ (finskspråkig sida - TekFix erbjuder vid behov översättning till svenska. För innehållshanteringssystemet krävs minst Sigmatic Advanced.)

Jag bokar också andra webbhotelltjänster både inom landet och utomlands enligt Dina önskemål!

 

Domäner

För att kunna ha en webbsida behöver du också en webbdomän - adressen till din webbsida. Den måste bokas hos en godkänd domänregistrar så som tex. Sigmatic Oy för en viss tid.